Astrid Reitsma
Ik ben gestart in deze praktijk in 1995. Toentertijd samen met Gitta Komen. In de tussen tijd is de praktijk enorm veranderd en met de tijd meegegaan. We hebben een mooi praktijkpand, maken zelf echo’s, hebben mooie eigen folders, geven voorlichtingsavonden, hebben avondspreekuren en een assistente die altijd van alles regelt voor onze zwangeren. Daar ben ik heel trots op!

Ik ben trots op mijn lieve, bekwame collega’s. Iedere week komen we samen om te praten over onze zwangeren. Over wat er gaande is. Zodat iedereen op de hoogte is als er medische complicaties zijn, maar ook psychische en emotionele problemen. We bespreken hoe we het beste voor hen kunnen zorgen.

Zelf heb ik vier kinderen. Jelle, Lieke, Brechtje en Hidde. Door het moederschap begrijp ik beter dan vroeger hoe kinderen je verrijken, je gelukkig maken. Maar ook hoe het de leeuwin in je los kan maken als je je zorgen over ze maakt en jij degene bent die voor ze moet zorgen. Dat kost veel energie, maar het geeft ook veel energie.

Als ik op het schoolplein rondkijk ben ik trots op al die mooie gezonde kinderen en hun moeders die naar ze uitkijken. Ik en mijn collega’s mochten ze begeleiden en ze helpen om de juiste zorg te krijgen om tot een mooi gezond resultaat te komen.

Soms gaat het ook wel eens niet goed met een zwangerschap. Het gebeurt wel eens dat iemand een miskraam krijgt. Het komt ook voor dat een kindje niet helemaal gezond is. Ook dan delen wij in het verdriet en hopen te helpen en te begeleiden afgestemd op wat de zwangere wil.

Ik doe dit vak nog steeds met veel passie en het geeft me nog altijd veel positieve energie!

Linda Kops
Juli 2003 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Ik heb toen 2 jaar waargenomen in verschillende praktijken. Mijn laatste adres was in Wateringen en hier ben ik gebleven. 
Met veel plezier werk ik sinds 2005 als "maat" in deze praktijk. We hebben veel veranderingen doorgemaakt in de praktijk en we blijven aan kwaliteit werken; echo`s maken we deels zelf, we hebben goede samenwerking met de gynaecologen en met de kraamzorg, CJG en de huisartsen. 

Sinds maart 2013 ben ik zelf ook moeder van een prachtige zoon Bram. En op 16 juni 2015 is onze tweede mooie zoon Olivier geboren. Na deze zwangerschappen en bevallingen heb ik nog meer gevoel voor mijn vak. Moeder zijn vind ik heerlijk. Samen met mijn man genieten we volop van ons mooie mannetjes.

Ik ben trots op onze praktijk! We zijn een hecht team. We werken aan kwaliteit en leveren naar mijn mening goede zorg, maar we hebben ook veel lol met elkaar. 
we hebben een mooi en bijzonder vak!

Christa Goedendorp 
In 2007 ben ik afgestudeerd aan de  Academie Verloskunde Maastricht. Na de studie in Maastricht ben ik weer terug in het gezellige Westland. Ik ben begonnen als waarneemster in deze praktijk en kon na 2,5 jaar als vaste 'maat' aanschuiven. 

In 2010 heb ik mijn diploma voor echoscopie gehaald, dit vind ik echt een toevoeging aan het vak en onze praktijk. 

Ik vind het werk als verloskundige erg leuk en uitdagend, het mogen begeleiden van zwangeren en partners in zo'n mooie levensgebeurtenis vind ik zeer bijzonder. Het 'toetje' van mijn werk vind ik het begeleiden van een mooie bevalling, het blijft elke keer weer speciaal wanneer een kind geboren wordt. 

Sinds oktober 2013 ben ik zelf trotse moeder geworden van een tweeling, twee zoontjes Luuk en Sem. Zeer bijzonder om de zwangerschap en bevalling nu zelf mee te maken. Door de jaren werkervaring kun je je wel inleven hoe dit moet zijn voor een vrouw, maar nu weet ik ook echt hoe alles voelt. De jongens zijn te vroeg geboren, maar doen het heel goed. 


Angelique Vijverberg 
Ik ben in 2004 afgestudeerd aan de Stichting Rotterdamse Opleiding tot Verloskundige. Begin 2005 ben ik gestart in deze praktijk, samen met Astrid en Linda. En in 2010 is Christa ons team komen versterken. Als aanvulling op mijn vak ben ik sinds juni 2010 ook echoscopiste.

Ik ben een geboren en getogen Westlandse en woon samen met mijn vriend dan ook in Wateringen.

Ik verheug mij erop om jullie te mogen verwelkomen in onze praktijk.

Yvette Zwinkels
In juli 2013 ben ik afgestudeerd en beëdigd als verloskundige in Rotterdam. Vanaf mijn twaalfde jaar wilde ik al verloskundige worden. Tijdens mijn middelbare schoolperiode heb ik al een aantal dagen meegelopen in deze verloskundigenpraktijk. In 2009 ben ik begonnen met mijn opleiding tot verloskundige. Na vier drukke, leerzame jaren kon ik eindelijk in de zomer van 2013 met veel enthousiasme aan de slag!

Inmiddels ben ik een aantal jaren werkzaam in deze praktijk. Het begeleiden van de zwangere en haar partner in een bijzondere periode in hun leven maakt het vak als verloskundige voor mij het mooiste wat er is. Ik vind het daarbij belangrijk dat je als zwangere met trots kunt terugkijken op deze bijzondere gebeurtenis. Ik hoop jullie een prettige begeleiding te kunnen geven en wens jullie een fijne zwangerschap, bevalling en kraamperiode toe.

Lisette Snijders
In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Rotterdam en nadat ik in andere praktijken in de omgeving gewerkt heb, ben ik in 2011 begonnen in deze praktijk. Ik heb het enorm naar mijn zin en het blijft bijzonder en uitdagend werk dus een leuker vak kan ik me niet voorstellen! 

Ik ben inmiddels ook begonnen als echoscopist en merk dat dit een fijne aanvulling op mijn huidige werk is.

Ik ben moeder van een zoontje; Benya en een dochter; Liv.

Karin van Mil
Op deze gezellige praktijk ben ik de assistente. Mijn naam is Karin van Mil en ik woon in Wateringen. Jaren geleden heb ik zelf ook mijn kinderen gekregen in deze praktijk. Het is daarom erg leuk om hier nu te mogen werken.

Je krijgt mij op dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag aan de telefoon voor o.a. het maken of verzetten van een afspraak.

Verder ben ik op deze dagen aanwezig tijdens het spreekuur, zodat ik weer nieuwe afspraken en echo’s kan inplannen, afspraken kan maken in het ziekenhuis, bloeduitslagen kan opvragen, en om alle administratie te verrichten. Ook kan je bij mij je verwijsbrief ophalen.

Ik hoop je gauw te zien op het spreekuur en wens je alvast een hele fijne zwangerschap toe!